asco onu 2 için ürünler (9)

Matkap başlıkları kupa menteşeleri için

Matkap başlıkları kupa menteşeleri için

Matkap başlıkları kupa menteşeleri için
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Sıcaklıkla işlenmemiş "Lomo embuchado" veya "Caña de lomo" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Ürün, 45 günden uzun bir olgunlaşma-kurutma süreci ile üretilmektedir. Format: 200g kutu, 5kg torba
Doga Holding - Group of Companies

Doga Holding - Group of Companies

At Doğa Pet, we are a leading recycling company specializing in converting plastic waste into high-quality, reusable products, Our PET flake-based facility focuses on environmentally friendly production processes, aiming to reduce the impact of plastic waste and ensure customer satisfaction, With a commitment to sustainability and innovation, we fully comply with environmental standards and continuously improve our operational efficiency, Our goal is to provide sustainable solutions that meet the needs of both current and future generations, If our activities are of interest, I would be happy to discuss potential collaboration opportunities.
extra taze longaniza 039

extra taze longaniza 039

Karışım katkı maddeleri, baharatlar ve otlar, şarküteri kullanımı için, "Longaniza fresca" veya "Salsicha fresca" adı verilen et ürününün hazırlanması için. Tüm et türleri için geçerli ürün. Format: 4 kg torba
Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Şarküteri ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan katkı maddeleri ve yardımcı ürünlerin karışımı, kurutulmuş (30 günden daha kısa olgunlaşma süresine sahip olanlar dahil) veya ısı ile işlenmiş et ürünleri için. Tuz ve baharatlar ekleyen tariflerde tamamlayıcı olarak kullanılır. Diğer durumlarda, katkı maddelerinin toplamının üretilen sucuk için izin verilen yasal maksimumları aşmadığından emin olunmalıdır. Format: 6kg kutu
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba
Yuvarlak matkap başlıkları

Yuvarlak matkap başlıkları

Yuvarlak matkap uçları
Indüksiyon sertleştirme makineleri

Indüksiyon sertleştirme makineleri

Indüksiyon sertleştirme makineleri